Διπλή ποδηλατοδρομία στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

4ο Σιρκουί Τούμπας 2019 & Σχολική Ποδηλατοδρομία

0 157

Η Θεσσαλονίκη έχει παράδοση πλέον στις ποδηλατοδρομίες και η τέταρτη Δημοτική Κοινότητα Τούμπας συνδιοργανώνει με το Τμήμα Ποδηλασίας του τμήματος ποδηλασίας του ΠΑΟΚ, το διασυλλογικό αγώνα δρόμου 4ο Σιρκουί Τούμπας 2019.

Η ποδηλατοδρομία που βρίσκεται υπό την αιγίδα της τέταρτης Δημοτικής Κοινότητας Τούμπας θα ξεκινήσει στις 15:00 του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019.

Η βόλτα με το ποδήλατο στην πόλη αναζωογονεί τον οργανισμό. Είναι μια υπέροχη άσκηση, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός.

Ως τόπος συγκέντρωσης και εκκίνησης έχει οριστεί το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας, στη διεύθυνση Κλεάνθους 57, Τ.Κ. 544 53, Άνω Τούμπα.

Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει κατά σειρά τους παρακάτω δρόμους: Κλεάνθους, Διογένους, Μικράς Ασίας, αναστροφή στη Μικράς Ασίας στη συμβολή με οδό Αδαμίδου και τερματισμό ξανά στην οδό Κλεάνθους.

  • Το 4ο ποδηλατικό σιρκουί Τούμπας είναι φέτος αφιερωμένο στους αδικοχαμένους Έλληνες του Πόντου, καθώς διεξάγεται την προηγούμενη ημέρα από την επέτειο 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων της Κοινότητας στην ίδια διαδρομή θα πραγματοποιηθεί η αθλητική εκδήλωση Σχολική Ποδηλατοδρομία 2019, λίγο αργότερα: 19:00.

Στο τέλος της σχολικής ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες παιδικά ποδήλατα, κράνη και θα μοιραστούν μετάλλια σε όλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν να γίνονται αποδεκτές το απόγευμα του Σαββάτου. Και για τις 2 διοργανώσεις θα υπάρχει ξεχωριστό stand πληροφοριών και εγγραφής. Ωστόσο, για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είναι πιθανό να χρειάζεστε, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2313318518, 2313318545.

Σημειώνεται ότι και στις 2 ποδηλατοδρομίες η συμμετοχή τους είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να πάρουν μέρος με τα δικά τους ποδήλατα και κράνη. Σκοπός είναι να προωθηθεί η χρήση του ποδηλάτου, η άσκηση μέσα από την ποδηλατοδρομία και ο υγιής τρόπος ζωής!

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου αυτόματα για ό,τι νέο δημοσιεύεται!

Η ιστοσελίδα memetro.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα