Ύπουλος αλκοολισμός: Η προσωπική εμπειρία του ηθοποιού Νίκου Ζιάγκου

0 530

Ο δημοφιλής ηθοποιός της δεκαετίας του ’80, Νίκος Ζιάγκος, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” στον Alpha. Μίλησε για τον ύπουλο αλκοολισμό, αλλά και για τη χρήση ναρκωτικών που ήταν πολύ δημοφιλής το 1980. Τότε είχαν, άλλωστε, “πρωτοσκάσει”, όπως αναφέρει.

“Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό”, δήλωσε ο Νίκος Ζιάγκος, είδωλο της εποχής, με θαυμάστριες να του σκίζουν τα πουκάμισα!

Παράλληλα, σοκάρει η άποψή του για το αλκοόλ. “Το χειρότερο ναρκωτικό απ’ όλα το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός κρασάρει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Συχνά παίρνουμε ελαφριά τις προσωπικές εμπειρίες καλλιτεχνών, επειδή θεωρούμε τη showbiz λίγο πιο μακριά από τον καθημερινό άνθρωπο. Συχνά όμως οι τάσεις της εποχής έρχονται από τους ανθρώπους του θεάματος, οι οποίοι δοκιμάζουν πρώτοι πράγματα και έχουν την εμπειρία τους καταγεγραμμένη.

Αργότερα, άλλωστε, ο Νίκος Ζιάγκος, για τον εθισμό του στο σεξ, είχε αναφέρει: “Όταν κάνεις το ίδιο πράγμα κάθε ημέρα για πολύ καιρό, μοιραία κάποια στιγμή σου γίνεται έξη και εμμονή”.

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου αυτόματα για ό,τι νέο δημοσιεύεται!

Η ιστοσελίδα memetro.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα