Η λύση για να συνέλθετε από βαρύ μεθύσι

Ακόμη περισσότερο, πρέπει να γνωρίζουμε τι να αποφεύγουμε μετά από ένα βαρύ μεθύσι...

0 7.290

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετανιώσαμε για όσο ήπιαμε το προηγούμενο βράδυ. Σίγουρα, τη στιγμή που όλα γυρίζουν, μέσα στο μεθύσι μας, δεν ψάχνουμε καν για λύση. Μόνο ευχόμαστε να μην είχαμε πιεί τόσο.

Είναι λίγοι οι ικανοί και ψύχραιμοι, οι ώριμοι και οι εγκρατείς που μετά από ένα βαρύ μεθύσι, βάζουν σκοπό της ζωής τους να μην το επαναλάβουν. Τους δίνουμε συγχαρητήρια και προχωράμε παρακάτω!

Όσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τι να κάνουμε σε περίπτωση που έχουμε μεθύσι, πολύ άλλο τόσο σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι πρέπει πάντα να πίνουμε με μέτρο.

Ακόμη περισσότερο, πρέπει να γνωρίζουμε τι να αποφεύγουμε μετά από ένα βαρύ μεθύσι.

  • Ο εμετός δεν ενδείκνυται. Το να κάνουν εμετό μετά από ένα μεθύσι, ιδιαίτερα όταν αισθάνονται βαρύ κεφάλι κι ακόμη πιο βαρύ στομάχι, ανακουφίζει αρκετούς ανθρώπους. Πράγματι, ο οργανισμός μας, όσο το συκώτι είναι υπερ-απασχολημένο να μεταβολίζει τις δηλητηριώδης χημικές ουσίες που του στείλαμε, παράλληλα κοιτάζει να απαλλαχθεί από το μεγαλύτερο βάρος: Από το υπόλοιπο αλκοόλ, μαζί με άλλη οργανική ύλη ή όχι, ώστε να μην περιμένει κι εκείνο στη σειρά του να μεταβολιστεί και να επιβαρύνει κι άλλο τον οργανισμό.
  • Το νερό δεν βοηθάει. Το συκώτι προσπαθεί να μεταβολίσει το αλκοόλ. Παράλληλα, διενεργείται και η διαδικασία της πέψης, που παράγει ένζυμα και υγρά. Ο όγκος του αλκοόλ και όλων των άλλων ουσιών που έχει το φαγητό που έχουμε φάει και το ποτό που έχουμε πιεί μεγαλώνει και το νερό τον βοηθάει αφενός να μεγαλώσει κι άλλο υπερβολικά, αφετέρου εξουδετερώνει τις δράσεις των ενζύμων αφού τα διαλύει και τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά.
  • Πείτε “όχι” σε λεμόνια, μαϊντανούς, τσίχλες. Όλα τα παραπάνω επιβαρύνουν το στομάχι κατά τι περισσότερο, σαν να φάγατε ή σαν να ήπιατε κάτι ακόμη περισσότερο από το υπερβολικό που έχετε καταναλώσει και έχει ήδη φέρει τον οργανισμό σας σε δυσάρεστη κατάσταση.
  • Ο σκέτος ελληνικός καφές είναι ένας μερικός μύθος. Κατ’ αρχήν, δεν πίνουν όλοι σκέτο ελληνικό καφέ. Ακόμη-ακόμη, κάποιοι δεν μπορούν να πιουν ελληνικό καφέ, κάποιοι άλλοι -και γίνονται και περισσότεροι με τα χρόνια- καθόλου καφέ! Πάντως, πράγματι, ο σκέτος ελληνικός καφές φέρνει μια προσωρινή ανακούφιση στον οργανισμό. Ωστόσο, είναι πιθανό να προκαλέσει καούρες ή ξινίλες στο στομάχι. Σε κατάσταση έντονης οξύτητας από το ποτό, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στον οισοφάγο και τον φάρυγγα, περίπου αντίστοιχα ανεπιθύμητα αποτελέσματα μ’ αυτά του εμετού. Ή ακόμη χειρότερα, ερεθισμό του εντέρου.

Η λύση για να συνέλθετε εγγυημένα μετά από βαρύ μεθύσι

Η λύση για να συνέλθετε μετά από ένα βαρύ μεθύσι είναι εγγυημένα ένα Depon Maximum αναβράζον. Για άτομα κάτω των 70 κιλών, ακόμη και ένα απλό Depon αναβράζον αρκεί.

  • Βάλτε το ελάχιστο δυνατό νερό σε ένα καθαρό ποτήρι και αφήστε το Depon Maximum για περίπου 60-70 δευτερόλεπτα να δράσει.
  • Μόλις διαλυθεί τελείως, πιείτε το.
  • Μην πιείτε τίποτε άλλο αμέσως μετά, ούτε νερό.
  • Στη συνέχεια, για 2 λεπτά, πάρτε βαθιές ανάσες με σταθερό -αργό- ρυθμό.
  • Καθίστε σε θέση καθιστή, με την πλάτη καλά στερεωμένη πίσω: Σε καρέκλα ή καναπέ.
  • Μετά από 15 με 20 λεπτά, αν το νιώθετε και αν μπορείτε, ξαπλώστε.

ντεπον χαπι αναβραζον depon maximum

Αν κάνετε καλό ύπνο, τότε αυτό είναι το βέλτιστο φάρμακο που θα συνδυάσει ξεκούραση και απαλλαγή από τη μέθη. Είναι θετικό αν ρευτείτε μέσα σε 5 λεπτά από την κατάποση του αναβράζοντος Depon Maximum. Μην ανησυχείτε για αναρρόφηση αν έχουν περάσει περισσότερα από 20 λεπτά από την κατανάλωση.

Σε περίπτωση όμως που δεν κάνετε καλό ύπνο ή ξυπνήσετε ενδιάμεσα, θα πρέπει να περιμένετε γύρω στα 10 με 15 λεπτά πριν ξαπλώσετε ξανά!

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου αυτόματα για ό,τι νέο δημοσιεύεται!

Η ιστοσελίδα memetro.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησής σας. Αποδέχομαι Περισσότερα